Arrangementer

Virtuel temaeftermiddag om Risikotest for ordblindhed

Fra skoleåret 2022/2023 bliver det obligatorisk for skoler at gennemføre Risikotest for ordblindhed senest i 1. klasse for elever, som viser tegn på specifikke læsevanskeligheder.

Risikotest for ordblindhed er den samme test som Ordblinderisikotesten, som altså nu har skiftet navn.

Med den obligatoriske test kan skolerne tidligt få øje på elever, som har brug for særlig støtte til at udvikle sikre læsefærdigheder.

 

Målgruppe

Målgruppen for arrangementet er børnehaveklasseledere, dansklærere, læsevejledere, ordblindelærere, læsekonsulenter og indskolingsledere.

 

Dato, tid og tilmelding

Temadag A, tirsdag den 14. juni kl. 14:30-16:30. Du kan tilmelde dig temadag A her.

Temadag B, tirsdag den 23. august kl. 14:30-16:30. Du kan tilmelde dig temadag B her.

Der er sidste tilmeldingsfrist den 13. juni.

 

Sted

Temaeftermiddagene afholdes virtuelt. Der vil blive udsendt et link for deltagelse på samme dag, som arrangementet afholdes.

 

Pris 

Det er gratis at deltage.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.