Redskab

Materialesamling

Her kan du finde inspiration med en oversigt over øvrige materialer, der har fokus på blandt andet demokrati og medborgerskab.

Der er udviklet mange gode undervisningsmaterialer med fokus på demokrati og medborgerskab. Med materialeoversigten finder du nemt og hurtigt en kort beskrivelse samt links til en række gratis tilgængelige materialer. 

I oversigten kan du se, hvilke uddannelsesområder det pågældende materiale er vurderet relevant for. Der er materialer som egner sig til mellemtrin, udskoling, gymnasium, erhvervsskole, produktionsskole og AVU. 

Kreditering

Materialet er udarbejdet af et konsortium bestående af Pluss, LSP, CeFU, YouGlobe og DUF i samarbejde med Børne- og Undervisningsministeriet.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.