Artikel

Tilmeld din klasse til Cybermissionen

Sidste frist for tilmelding er 2. december. Tilmeld dig senest den 8. november og få tilsendt plakater, diplomer og klistermærker svarende til de klasser du har tilmeldt. 

Du kan tilmelde din klasse frem til den 2. december. Klasser der tilmelder sig senest den 8. november vil få tilsendt klassesæt med begrebsplakater, øvelsesplakater, diplomer og klistermærker svarende til det antal klasser du har tilmeldt.  

 

Tilmeld dig Cybermissionen her

 

Vi opfordrer til, at forældrene orienteres om konkurrencen og om muligheden for at eleverne, som en del af undervisningen, optræder i en video, der sendes ind til ministeriet og Rigspolitiet. Vær opmærksom på, at når eleverne er under 15 år, er forældrene det databeskyttelsesretlige subjekt og derfor er det dem, der skal godkende, at videoer hvor deres børn deltager, sendes ind til konkurrencen.

Videoerne vil efter upload ikke blive offentliggjort og er udelukkende synlige for udvalgte personer i Styrelsen for it og læring og hos Rigspolitiet. Vinderne af konkurrencen vil blive kontaktet særskilt og adspurgt om tilladelse forud for en eventuel offentliggørelse af deres video.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Kajta Kopke på e-mail: katja.kopke@stil.dk

 

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.