Kompetenceudvikling

Program og tilmelding til FIP 2020

Endeligt program for FIP er klar – det historiske, innovative og digitale i billedkunst og design på Designskolen i Kolding.

I år tager FIP livtag med innovation, historiske perspektiver og digitalt arbejde i billedkunst, design og design og arkitektur under temaet FORTID FREMTID. Så kom og vær med til at diskutere og blive klogere på, hvordan vi kan arbejde med reformens fokus på innovative og digitale kompetencer og samtidig udvikle brugen af den historiske dimension og ballast i vores fag. Designskolen Kolding åbner deres døre for os og leverer inspirerende oplæg om, hvordan de arbejder med innovation og innovationsundervisning og inspirerende lærere, der reagerede på forårets CALL efter FiPworkshopholdere, står klar med deres bud på, hvordan vi konkret kan arbejde med måde fortid og fremtid, historie, innovation og det digitale i vores undervisning.

Og så kan du også vælge at tage til en udvidet udgave af FIP og tilmelde dig vores faglige forenings generalforsamlingskursus med middag og overnatning efter FiP og inspirerende kreativt arbejde om aftenen og på Designskolen dagen efter FiP. Læs meget mere herom i programmet.

Tilmeld dig FIP her.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.