Forløb

Kunstens veje - 4 forløb om samtidskunst

Danske gymnasieelever er omgivet af kunst – på gymnasiets gange, i fællesområder og undervisningslokaler. Mange gymnasier har fra Statens Kunstfond og Ny Carlsbergfondet modtaget værker af danske kunstnere.

Leveret af fagkonsulenten som supplement til vejledningen for faget. 

Der kan være samtidskunstværker imellem, som det umiddelbart giver mening at bruge aktivt i billedkunstundervisningen på linje med den kunst, man opsøger på kunstmuseer, gallerier og i byen.

Hensigten med undervisningsmaterialet er at gøre det let og inspirerende at bruge værkerne i billedkunst, dansk og sprogfag. Undervisningsmaterialet er frit tilgængeligt og er udformet, så elever i hele landet kan benytte det – også uden fysisk adgang til kunstværkerne.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.