Nyhed

FIP-kursus LIGHT

En light version af FIP med fokus på at erfaringsudveksle og få plads til spørgsmål om afslutningen på skoleåret.

Kære alle

Jeg kan godt forstå, hvis der er lidt forvirring omkring afholdelsen af FIP-kurserne.

I GISP står der i mit nyhedsbrev, at de ville blive virtuelle, men de i er mellemtiden blevet rykket til næste skoleår, så vi kan mødes fysisk, da en del af konceptet var nogle hands-on øvelser til at tage med hjem, som ikke ville give samme mening virtuelt.

Vi har derfor valgt at gemme det gode kursus, til vi kan mødes igen. De allerede tilmeldte har fået direkte besked af GL-e, der står for afviklingen af FIP.

Da vi (bestyrelsen og jeg) samtidig har stor forståelse for behovet for at erfaringsudveksle og få plads til spørgsmål om afslutningen på skoleåret, har vi valgt at bruge en af de allerede afsatte dage til at lave et gratis FIP-light fra kl. 9 – 12 onsdag d. 21. april. I bør således holde fast i datoen eller få aftalt med jeres ledelse, at I er på kursus her, hvis I ønsker at deltage.

 

Programmet er indtil videre følgende:

9. – 9.10 velkommen og oversigt over dagen
9.10 – 9. 30 status fra fagkonsulenten over situationen
9.30 – 9.50 møder i mindre grupper for at samle op på udfordringer / spørgsmål.
9.50 – 10 pause
10 – 10.45 fagkonsulenten og bestyrelsen svarer på spørgsmål
10.45 – 11 pause
11 – 11.40 gruppemøder om gode ideer og hjælp til udfordringer
11.40 -12 fælles opsamling.

Kurset bliver naturligvis virtuelt.

Når det er aftalt med ledelsen, og man mener det, så send en mail med navn, skole og email til Lasse.beck.meinicke@stukuvm.dk (helst ikke før, så jeg ikke skal bruge en masse tid på at kopiere mailadresser over, hvis det bare er et måske, at man ønsker at deltage).

De bedste hilsner

Lasse og bestyrelsen i GI

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.