Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten - december 2021

Nyt om prøven til sommer 2022.

Der har været stille fra mig et stykke tid, da jeg har forsøgt at afholde mig fra at løbe med halv vind. Nu vover jeg så pelsen og prøver at melde det sidste ud, som jeg har aftalt med eksamenskontoret i dag. Så må vi se, hvor længe det holder.

Jeg havde en rigtig god og konstruktiv dialog med eksamenskontoret i dag, hvor vi blev enige om, at der i udmeldingen om, at man også til sommereksamen kan udelade forløb, der undervist i under nødundervisningen, ligger en implicit forståelse af, at man så ikke nødvendigvis når seks eksamensforløb. Og at det er okay.

Det betyder altså, at hvis man ikke har seks forløb (to i hvert færdighedsområde), så er det muligt at lade eleverne trække mellem færre muligheder. De skal naturligvis stadig op i et fra hvert færdighedsområde.

Dette er blot en mulighed, som sikkert kan give lidt ro i maven hos mange, men man må selvfølgelig gerne bruge forløb fra nødundervisningen, hvis det giver mening, men hvis det ikke gør, så må de altså udelades, og der kan være færre end seks forskellige til prøven til sommer.

De bedste hilsner Lasse

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.