Nyhed

Nyt fra fagkonsulenten i IT-fagene - april 2023

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om eksamen og ChatGPT, FIP, efteruddannelse, it-fagligt forum og it-lærerforeningen. 

Kære kolleger

Udmeldingen om chatbots i sidste nyhedsbrev affødte nogle spørgsmål både på FIP, på Facebook og på mail om de andre niveauer og om selve eksaminationen. Udmeldingen er nu blevet opdateret så den gælder for informatik C og B, it A, informatik B merkantil eux, programmering C og B og under hele prøven. Læs udmeldingen i dette nyhedsbrev.

Eksamen er forestående. De seneste år, har eksamen som bekendt forløbet anderledes som følge af covid19. Derfor er det nu første år med normal eksamen af alle elever efter 2017-reformen.

De to styrelser STUK og STIL er efterhånden kommet i orden på vores ny adresse Teglholmsgade 1 i Sydhavnen. Det er en del af TDC’s bygninger fra halvfemserne, der ligger med ryggen til trafikken på Vasbygade og på kanten af det nye kvarter ved Sluseholmens havnefront. Alle medarbejdere er nu i storkontorer, og det er egentlig ganske hyggeligt at sidde i storkontor med resten af Gymnasiekontoret.

 

Venlig hilsen

Kathrine Bohus Madsen

 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.