Aktivitet

Udendørs undervisning

Sundhedsstyrelsen har i forbindelse med genåbning af institutionerne anbefalet, at så meget undervisning som muligt bliver gennemført udendørs.

Forslag til udendørs undervisning i innovation

 

I innovation kan man gennemføre udendørs undervisning i alle innovationsprocessens faser.

Teambuilding foregår i de fleste tilfælde bedst med et fysisk element og øvelser i gruppedynamikker og konflikthåndtering er der mange af på nettet.

Problemdefinering og opgaverne med at forstå brugerne og deres behov, kan laves udendørs med metoder som fotosafari, trendspotting, deltagerobservation, follow the object mv. Se fx https://innovation.sites.ku.dk/metoder/

Idegenerering og validering af ideer er måske lidt vanskeligere at lave umiddelbart, men mini-workshops kan sagtens laves udendørs, hvis vejret tillader det. I øvrigt er walk and talk (gerne med inspirationskort) en god og gennemtestet metode fra bl.a. de fagdidaktiske kurser.

Prototype-udvikling og tests kan i mange tilfælde også laves udendørs og man kan fx lade forbipasserende ”stemme” på forskellige løsninger ved at designe små spil (fx kastespil), der ikke kræver nærkontakt.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.