Forløb

Softwareudvikling og programmering

Elever arbejder i projektteams, simulerer udviklingsteamets proces og lærer om forskellige nøglekompetencer i realistisk programudvikling. Fokus på samarbejde og stakeholders.

I programmering B arbejdes med udvikling af større og mere komplekse systemer end på C-niveauet. I dette forløb skal eleverne samarbejde i projektteams, der efterligner dele af arbejdsformen hos et udviklingsteam.

Eleverne får indsigt i de forskellige kompetencer der er i spil, når et virkeligt program skal udvikles, i samarbejde mellem forskellige interessenter. Forløbet er designet med øje for den didaktik der er beskrevet i læreplanen, i særdeleshed use-modify-create og stepwise improvement.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.