Redaktøren anbefaler

 • Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings logo

  Faglig udvikling i praksis (FIP) - introduktion

  Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling har iværksat programmet "Faglig udvikling i praksis" (FIP-kurser), der skal understøtte den faglige og didaktiske udvikling i de enkelte fag.Ministeriet har primo februar 2016 udsendt invitationer og programmer til FIP forår 2016.

 • Bog

  SRP - Studieretningsprojektet (For lærere)

  Formålet med studieretningsprojektet (SRP) er, at eleverne arbejder selvstændigt med at fordybe sig i og formidle en faglig problemstilling inden for et selvvalgt område i tilknytning til deres studieretning. Ved at kombinere forskellige faglige tilgange og discipliner, som forstærker den faglige fordybelse, skal eleverne demonstrere, at de er i stand til selvstændigt at udvælge, inddrage og anvende relevant baggrundsstof, og at de er i stand til at gennemføre en kritisk vurdering på et fagligt og metodisk grundlag.

 • Globus på bord

  AT-2016 "Grænser": Begynd her!

  Her finder du inspiration fra fagene til 2016´s emne i AT "Grænser": Forslag til sager, problemstillinger og materiale. Se rundt på fagenes sider og find idéer! Her er også links til elevside plus eksterne sites med materiale. Er du i tvivl om kravene til opgaven med innovation, er her link til AT-håndbog fra Egaa gymnasium.

Seneste moduler

Stakke af blade

Digitale filmtidsskrifter og filmsites

Her kan du finde links til digitale filmtidsskrifter og filmsites.

Subscribe to Seneste moduler

Nyheder fra ministeriet

Efteruddannelsestilbud - GL-E

Temaer