Redaktøren anbefaler

 • Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings logo

  Faglig udvikling i praksis (FIP) - introduktion

  Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling har iværksat programmet "Faglig udvikling i praksis" (FIP-kurser), der skal understøtte den faglige og didaktiske udvikling i de enkelte fag.Ministeriet har primo februar 2016 udsendt invitationer og programmer til FIP forår 2016.

 • En for alle mod mobning

  Alle for én mod mobning - Ungdomsuddannelser

  Mobning og ensomhed er også et problem på ungdomsuddannelserne. Mobning er et gruppefænomen, hvor alle i fællesskabet er med til at skabe en tryg eller utryg kultur. Her finder du en samling af den nyeste viden om mobning - og værktøjer til at forebygge og bekæmpe mobning, både off- og online.

 • 771965_.jpg

  Pædagogik og didaktik

  Lærergerningen kræver viden om tilrettelæggelse og taksonomier. Man skal kunne håndtere udfordringer i teamsamarbejde, have viden om vejledning og opbygning af studiekompetence, samtidig med man varierer undervisningen med it-værktøj og energizers. Hent inspiration her.

Seneste moduler

FNs Verdensmål

FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling

Mellemfolkeligt Samvirke har i samarbejde med UNDP's nordiske kontor og Globale Gymnasier udviklet et læringssite om FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Subscribe to Seneste moduler

Nyheder fra ministeriet

Efteruddannelsestilbud - GL-E

Temaer