Forløb

Arduino i informatik C

Forløbsbeskrivelse med materialehenvisninger, eksempler og øvelser. Forløbet er målrettet informatik C på htx. Det er dog velegnet til både informatik C og B på alle gymnasiale uddannelser samt programmering C og B. Det har fokus på programmering og kan med fordel fungere i fagligt samspil med teknologi på htx.

Materialet er leveret af fagkonsulenten som supplement til vejledningen for faget.

 

Formålet med forløbet er at lære eleverne at programmere simple elektroniske komponenter med platformen Arduino, og det er således en forudsætning for skolen at have adgang til elektroniske komponenter som angivet i forløbsbeskrivelsen.

Det er en forudsætning for eleverne, at de i et tidligere forløb har fået en introduktion til programmering. For eksempel kan dette være et forløb i Scratch eller App Lab. De skal her igennem have kendskab til variable, programdata og funktionskald.

 

Kreditering

Materialet er produceret af Jesper Buch.

 

Siden er opdateret 02. november 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.