Redaktøren anbefaler

 • Mobning

  Alle for én mod mobning - Ungdomsuddannelser

  Mobning og ensomhed er også et problem på ungdomsuddannelserne. Mobning er et gruppefænomen, hvor alle i fællesskabet er med til at skabe en tryg eller utryg kultur. Her finder du en samling af den nyeste viden om mobning - og værktøjer til at forebygge og bekæmpe mobning, både off- og online.

 • Demokrati under udvikling

  Gymnasiale uddannelser

  På denne side finder du inspirationsmateriale fra temaet "Demokrati under udvikling" til de gymnasiale uddannelser om fællesskab, demokrati og medborgerskab.

 • SIP - Reform af de gymnasiale uddannelser

  Reform af de gymnasiale uddannelser

  Se videoer og programmer fra SIP-kurserne i april 2018 om kvalitetsudvikling. Find desuden materialer fra de tidligere SIP-kurser med temaerne: dannelse, fagligt samspil og styrket digitalisering i undervisningen. Du kan læse om de tre temaer herunder.

Seneste moduler

Forsøg med ild

Naturvidenskabsstrategien har fokus på blandt andet kompetenceudvikling af gymnasielærere, netværk og talentinitiativer

Den Nationale naturvidenskabsstrategi (marts 2018) skal sikre, at flere unge får lyst til at vælge og blive endnu dygtigere i naturvidenskabelige gymnasiefag. Fagligt og didaktisk dygtige lærere er afgørende for den gode undervisning. Derfor er flere af initiativerne i strategien målrettet underviserne på de gymnasiale uddannelser.

Subscribe to Seneste moduler

Nyheder fra ministeriet

Efteruddannelsestilbud - GL-E

Temaer