Nyheder

Mobning
Den 18. august holdt minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby pressemøde sammen med Red Barnet, Børnerådet og Børns Vilkår, hvor de præsenterede en ny landsdækkende aktionsplan, som skal forebygge og bekæmpe mobning.
Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • En for alle mod mobning

  Alle for én mod mobning - Dagtilbud

  Kimen til mobning kan allerede findes i børnehaven, hvor uhensigtsmæssig social adfærd og negative mønstre i en tidlig alder vil kunne spores. Her kan du finde viden om mobning - og værktøjer til det forebyggende arbejde med at opbygge inkluderende, lærings- og børnefællesskaber.

 • KL´s forskningsprojekt

  Digitale redskaber som en medspiller i arbejdet

  Løbende henover 2015 har Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling og KL inviteret landets kommuner til et forskningsprojekt omhandlende forskning i og praksisnær afdækning af digitale redskabers betydning for børns udvikling, trivsel og læring.

 • Collage med forskellige børneperspektiver

  Børneperspektiver i dagtilbud

  EVA – Danmarks Evalueringsinstitut har netop gennemført et et-årigt forskningsprojekt med fokus på at udvikle metoder til at inddrage børneperspektiver i udviklingen af dagtilbuddets praksis. Der vil nu blive udviklet en app til understøttelse af det pædagogiske arbejde med børneperspektiver i dagtilbud.

Seneste moduler

Fem tips til forældre

Fri for mobberi

Red Barnet og Mary Fonden står bag projektet "Fri for mobberi". Materialet indeholder plancher, forældrekort med mere. Blandt andet beskrives der også fortællinger med massageøvelser. "Den, som man masserer eller har fået massage af, slår eller mobber man ikke".

Subscribe to Seneste moduler

EMU Dagtilbud

Barn foran en tablet

Den primære målgruppe for EMU Dagtilbud er ledelse, pædagoger og pædagogisk personale i vuggestue, børnehave og dagpleje. 

 

 

Nyheder

Temaer